Details zur Verkostungsnotiz/details Eintrag erstellt/geändert am
record created/modified on 02.04.10 12:31


Bezeichnung/
On the label:

Château Haut Brion



Schlagworte/Abstract:
Trocken.
Ausbau/ageing: Barrique.
Prüfnummer/inspection no.: Fassprobe.
Winzer,Produzent/
Winery,producer:
Château Haut Brion
Domaine Clarence Dillon S.A.

F-33608 Pessac Cedex
Telefon/phone: +(33) 5 56 00 29 30
e-mail: visit@haut-brion.com
http://www.haut-brion.com
Land,Region/
country,region:
Frankreich - Pessac-Leognan
Jahrgang/Vintage: 2009
Typ/type: Rotwein/red wine
Rebsorte/variety: Cuvée Rot
Verschluss/closure: Naturkork/cork
Alkohol/alcohol: 13,5 Vol.%
Preis/price: keine Angabe/not specified
Bewertung/rating: 93-95 Punkte/points (Hervorragend)
Preis/Genuss
pleasure for money:
keine Angabe/not specified
Kategorien/categories: Eleganz/elegant, Speisenbegleiter/dining companion, Sorten,regionstypisch/typical for region,variety, Lagern/to be stored, Vollmundig/mouthfilling, Mineralisch/mineralic
Autor,Verkoster/
Author/taster:
Helmut Knall
Verkostet am/
day of tasting:
02.04.2010. - Bordeaux En Primeur 2009.
Verkostungsnotiz/
tasting note:
folgt.

Sorry no translation available.
Trinkreife/
best to drink:
2012-2015.

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